A j á n d é k u t a l v á n y

Ajándékozzon élményt!

Ha igazán különleges meglepetést szeretne adni, ajándékozzon kézíráselemzésre szóló utalványt! Mit is kap pontosan a megajándékozott? Egy olyan elemzést (beszélgetést), amikor a megajándékozott személyiségét járjuk körbe kézírása alapján (gondolkodása- és munkamódja jellemzői, érzelemvilága, önmagához és másokhoz való viszonya, energiakészlete,…és sok más terület még). Az íráselemzésen töltött idő maximálisan róla szól, érte van. A tapasztalatok szerint hasznos, önmagára fordított idő.

Az alábbi szolgáltatások közül választhat:

Rövid elemzés  – rövid írásminta vétel után a megajándékozott azonnal megtudhatja hogyan jellemezhető az írása alapján.
Az utalvány ára 6.000.- Ft.

Személyiségkép készítés írásminta vétel után választható, hogy azonnal, vagy egy későbbi alkalommal szeretné a megajándékozott az eredményt megismerni, azaz hogyan jellemezhető az írása alapján. A rövidelemzéshez képest a személyiségkép készítés részletesebb jellemzést tesz lehetővé.
Az utalvány ára 12.000.- Ft.

Pályaorientációs elemzés írásminta vétel után egy következő alkalommal ismeri meg a megajándékozott az eredményt, azaz írása alapján mely pályairányok, pályaterületek illenek hozzá.
Az utalvány ára 12.000.- Ft.

Hogyan tudja átvenni az Ajándékutalványt/milyen költségekkel jár/fizetési módok?

  • Személyesen: díjtalan átvétel – a békéscsabai irodában – egyeztetett időpontban. Az ajándékutalvány árát készpénzben tudja kiegyenlíteni.
  • E-mailben: díjtalan átvétel. A választott szolgáltatásra szóló utalványt e-mailben juttatjuk el a megrendelés beérkezésétől számított 4 munkanapon belül, mellékelve a megrendelő nevére kiállított átutalásos számlával. Az utalvány a számla kiegyenlítésével aktiválódik, melyről az azt követő munkanapon igazoló e-mailt kap. Ebben az esetben a megrendelő nyomtatja ki az Ajándékutalványt!
  • Postai úton:  790.- Ft.

A választott szolgáltatásra szóló utalvány a megrendelés beérkezésétől számított 4 munkanapon belül kerül postázásra, mellékelve a megrendelő nevére kiállított átutalásos számlával. Ebben az esetben az Ajándékutalvány árán felül a postai díj is kiszámlázásra kerül. Az utalvány a számla kiegyenlítésével aktiválódik, melyről az azt követő munkanapon igazoló e-mailt kap.

Hogyan történik az Ajándékutalvány beváltása?

A megajándékozott az utalványon feltüntetett szolgáltatást előzetes időpontegyeztetéssel – az utalványon megadott lejárati időn belül – igénybe veheti online, vagy személyesen a békéscsabai irodában.

A kiválasztott szolgáltatásra szóló Ajándékutalványt az alábbi űrlapon rendelheti meg!

Amennyiben további kérdése van, szívesen válaszolok:

Tel.: +36 30 582 3668
Hétfőtől-péntekig 9.00-17.00 között.